Seksuele vragen

Wat ik voor je doe

Herken je jezelf in een van deze situaties?

Heb jij vragen op het gebied van seksualiteit waar je graag een eerlijk en betrouwbaar antwoord op wilt? IntiemEnzo biedt een open en oordeelvrije ruimte om te praten over jouw seksuele gezondheid en -welzijn.

Afspraak maken

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Amersfoort (De Nieuwe Stad) of online.

Je kunt zelf een intakegesprek inplannen via mijn online agenda of mij bellen. Omdat ik veel in gesprek ben, is de kans groot dat je mijn voicemail te horen krijgt. Als je een bericht inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug!

Kwaliteit

Ik ben lid van de NVVS. Deze beroepsvereniging ziet erop toe dat ik als professional voldoe aan de gestelde kwaliteitseisen. Daarnaast ben ik gecertificeerd zelfstandig behandelaar van het Vat van Zelfwaardering, een psychologisch behandelmodel dat is ontwikkeld door psycholoog en seksuoloog NVVS Gertjan van Zessen.
Het doel is om jou te helpen om positievere emoties, gedachten en gevoelens te hebben. De behandeling is toekomstgericht en past binnen de positieve psychologie. Kern van de methode is dat een positieve zelfwaardering doorslaggevend is voor het bereiken en behouden van een tevredener zelfbeeld. Behandelingen met het Vat van Zelfwaardering worden ingezet om moeilijke gedragsveranderingen aan te pakken, zoals bij seksverslaving, pornoverslaving of gameverslaving. Lees hier meer over deze methode.

× Hoe kan ik je helpen?