Retourneren

Bestellingen

Retourneren

Je hebt bij Edusex het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht).
Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons contact formulier.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen retour te zenden.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

Terugbetalen

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij Edusex te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons contact formulier.

Retourneren

Nadat de retour gemeld is bij Edusex krijg je een e-mail met daarin het adres waar het artikel naar retour gestuurd mag worden.
Ook zal in deze e-mail vermeld staan of je de verzendkosten zelf moet betalen of dat wij deze vergoeden.

Annuleren van je bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Edusex een verzendbevestiging.

× Hoe kan ik je helpen?