Over Judith

Ik ben Judith Kreijne, getrouwd, moeder van twee kinderen en sinds 1999 werkzaam binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Na het afronden (2004) van mijn opleiding Pedagogiek Psychosociaal werk en de nodige werkervaring ben ik de opleiding Seksuologie gaan volgen welke ik in 2009 met goed gevolg heb afgerond. Naast deze opleidingen heb ik diverse korte opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van seksualiteit bij mensen met een beperking ( bijvoorbeeld bij Bosch&Suykerbuyk, Rutgers WPF en Movisie )

Een hoop winst te behalen

Al sinds het begin van mijn carrière in de zorg is me duidelijk geworden dat er nog een hoop te behalen valt als het gaat om de thema’s, relaties, intimiteit en seksualiteit. Vanwege het belang voor de cliënt, is het mijn missie geworden seksualiteit bespreekbaar te maken! In mijn praktijk kunnen mensen terecht voor zowel individuele gesprekken of gesprekken met anderen, zoals partners of ouders. Om zo laagdrempelig mogelijk te werken kom ik desgewenst ook bij u thuis. Ik ben sinds augustus 2013 lid van het bestuur Kind en Seksualiteit en lid van de Nederlandse vereniging voor seksuologen (NVVS) . Deze organisaties waarborgen de kwaliteit van hulpverleners in de hedendaagse gezondheidszorg. Zo moeten bij de NVVS aangesloten hulpverleners zich regelmatig bijscholen en deelnemen aan supervisie of intervisiebijeenkomsten.

Het ontstaan van Edusex

Edusex is ontstaan vanuit een grote behoefte naar anatomisch correct, tastbaar voorlichtingsmateriaal. Veel organisaties /voorlichters moesten terug vallen op seksshops of online sekssites, iets wat niet iedereen even prettig vond en vaak was het resultaat dan nog steeds zeer teleurstellend. Op het plaatje zag het er geweldig uit (lees bewerkt) maar eenmaal thuis gestuurd een teleurstelling en niet passende voor de specifieke behoefte.

Vanuit deze behoefte is Edusex begonnen met het centraal aanbieden van anatomisch correct en tastbaar voorlichtingsmateriaal welke speciaal zijn uitgezocht voor deze behoefte.
Inmiddels is Edusex in een paar jaar tijd enorm gegroeid tot de webwinkel waar je moet zijn voor al je voorlichtingsmaterialen en of ondersteunende producten bij seksualiteit!

× Hoe kan ik je helpen?