In de media

Bekend van..

Waar je mij kunt zien en lezen

Ik schrijf regelmatig over relaties, seksualiteit en omgangsvormen in de media. Daarnaast kun je mij ook kennen van een aantal televisieprogramma’s of video’s op Youtube. Hier onder kun je er een aantal vinden.

Video's

Lijf en Liefde

In Lijf & Liefde praten Judith en Sebastiaan over de liefde, je lichaam en seks. Elke aflevering heeft een eigen onderwerp. Van zoenen, flirten, zweten en je lichaam tot daten, eenzaamheid en grenzen.
Door mij geschreven artikelen

Artikelen uit Vlam Magazine

Ik schrijf regelmatig over relaties, seksualiteit en omgangsvormen in de media. Daarnaast kun je mij ook kennen van een aantal televisieprogramma’s of video’s op Youtube. Hier onder kun je er een aantal vinden.

Bekend van..

Waar je mij kunt zien, horen en lezen

× Hoe kan ik je helpen?